2007-05-10

Oslo Plaza


Today's photo was taken by my guest blogger, Stormel, who is both my neighbour and friend. This is the view from her window at work. Very impressive, isn't it!?

This is the hotel Oslo Plaza. With it's 129 meters tall (approx. 423 feet) it is the tallest hotel in Northern Europe and Norway's tallest building. There are 37 floors and 673 rooms in this hotel. I have no idea about the prizes as I've never stayed there myself, but I did go to the bar on the top by the glass elevator outside of the building. Very cool!

5 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, har sovet på det hotellet... Men betalt for det? Neeeeeida! *ler* Var under kulturdagene og på nachspiel... Dæven døtte sier jeg bare... hehehe... Ble ikke mye søvn på meg den natta nei... Og ikke av den grunn du tror nei! *ler*

*klem fra søsteren din!*

Anonym sa...

weeeeeee...jeg har blitt gjesteblogger! Dette er gøy! ;o)

Lothiane sa...

He he, takk for kommentarer! :)

Søs: Så kult å ha bodd der da! Kan tenke meg du hadde en morsom natt. :)

Stormel: jeeesss, nå er du i gang du også. Veldig gøy at du ville bli med! Og bildene dine er flotte!

Unknown sa...

Jeg har faktisk skjelt ut politi, prest, ambulansepersonell, representanter fra militæret og fra sosialtjenesten i Oslo på en gang på Plaza. Jeg gråt, jeg bannet, jeg slo i vegger. Jeg brukte fraser som: "du er en inkompetent jævel", "Se å gjøre jobben din", "du er en skam for det offentlige Norge".

Jada, helt riktig gjettet: Det var Øvelse Oslo, og jeg var med for å være ëm stakkars pappa som ikke fant jentungen sin.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med tetralske evner

Lothiane sa...

Egoisten: jøss, da har vi noe felles. Jeg har vært markør på flere øvelser selv. Moro å få utløp for det lille jeg har av skuespillerevner. ;) Jeg kan tenke meg du gjorde stor suksess - finnes det opptak? ;)